Strona korzysta z plików cookies. Klikając przycisk "Akceptuję, nie pokazuj więcej", wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych, w tym profilowanie w celu personalizacji treści marketingowych. Szczegóły na naszej stronie Regulamin i Polityka Prywatności. Administratorem danych będzie NetYou z siedzibą w Koluszkach, ul. Wojska Polskiego 11A.

Akceptuję, nie pokazuj więcej.

RODO. Polityka prywatności

RODO wymaga odpowiedniego powiadomienia użytkownika przed podaniem danych osobowych (do których należą imię nazwisko i adres email) w formularzu kontaktowym.
Do tego należy utworzyć (rozszerzyć) stronę dotyczącą polityki prywatności.
Dodatkowo jeśli w celu zoptymalizowania pozycji wśród wyników wyszukiwania strona prawidłowo jest podpięta do konta Google, rejestruje pliki cookies i zbiera dane poprzez np Google Analytics, to należy wyraźnie poinformować o tym użytkownika (uzyskując jego zgodę również w tym zakresie).

KUP TERAZ - 369 zł. brutto (z VAT) - dla stron www
KUP TERAZ - 615 zł. brutto (z VAT) - dla sklepów internetowych

Jak powinien wyglądać formularz kontaktowy?

Co powinna zawierać polityka prywatności zgodna z RODO?

  1. zgodę na przetwarzanie przez Klienta danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym
  2. w jakim celu i w jakim zakresie dane będą gromadzone
  3. informację o przysługującym Klientowi prawie dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania łącznie z prawem do usunięcia własnego konta z systemu.
  4. informację kto będzie Administratorem podanych przez Klienta danych osobowych.
  5. informację o przysługującym Klientowi prawie dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania łącznie z prawem do usunięcia własnego konta z systemu.
  6. czy i w jakim celu konieczne jest korzystanie z usług podmiotów zewnętrznych (takich jak np. dostawca oprogramowania czy hostingu).
  7. kiedy, komu i na jakich zasadach będzie możliwe przekazanie danych.
  8. czy strona będzie korzystać z profilowania do celów marketingu bezpośredniego i w jaki sposób oraz czy decyzje podejmowane na jego podstawie będą dotyczyć zawarcia lub odmowy zawarcia umowy, czy też możliwości korzystania z usług w serwisie internetowym.
  9. co będzie efektem korzystania z profilowania w Serwisie Internetowym
  10. informację o prawie żądania dostępu, sprostowania, ograniczenia lub usunięcia („prawo do bycia zapomnianym”) swoich danych osobowych lub ograniczenia przetwarzania oraz ma prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania.
  11. informację o prawie do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  12. informację o prawie do wniesienia skargi do organu nadzorczego w sposób i trybie określonym w przepisach Rozporządzenia RODO oraz prawa polskiego, w szczególności ustawy o ochronie danych osobowych. Organem nadzorczym w Polsce jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  13. informację o sposobie kontaktu z Administratorem serwisu.
  14. informację o polityce plików cookies.
  15. Co to są pliki "cookies"?
  16. Jakich plików "cookies" używamy?
  17. Czy pliki "cookies" zawierają dane osobowe?/li>
  18. Jak usunąć pliki "cookies"?
  19. Jak blokować pliki "cookies"?